Siivouspalvelua ilman arvonlisäveroa.

Kun läheisesi tai sinä et selviä siivouksesta yksin, saat apua kotisiivoukseen edullisemmin - alkaen 19,31 €/h kotitalousvähennyksen jälkeen.

Kuka saa arvonlisäverotonta palvelua?

Lempi Kodinhoito on sosiaalipalveluiden tuottajarekisterissä. Voimme tarjota siivouspalvelut arvonlisäverottomasti, kun sinun tai läheisesti toimintakyky on alentunut pysyvästi tai väliaikaisesti. Tavallisin syy toimintakyvyn alentumiseen on ikääntyminen. Arvonlisäverottomaan palveluun ei tarvita lääkärintodistusta tai ulkopuolisen tekemää virallista arviointia - riittää, että tilaaja ei oman arvionsa mukaan koe selviävänsä siivouksesta ilman apua. Lisäksi palvelun tilaaja saa siivouspalvelusta kotitalousvähennyksen.  


Apua sitä tarvitsevalle
Onko toimintakykysi laskenut ikääntymisen, sairauden vai vamman vuoksi? Toimitko omaishoitajana tai onko perheessä erityislapsi? Jos vastasit kyllä, voit saada siivouksen ilman arvonlisäveroa. Tehdään yhdessä siivoussuunnitelma tarpeidesi mukaan.  
Ei lääkärintodistusta

Kerro siivousta tilatessasi miksi siivous ei onnistu kodissa omatoimisesti. Autamme sinua arvioimaan toimintakykysi ja täytämme yhdessä lomakkeen, jonka jälkeen sinua laskutetaan automaattisesti ALV 0% - hinnalla.

 
Lisäksi kotitalousvähennys
Jäljelle jäävästä hinnasta voit vielä hakea kotitalousvähennystä - jopa 40% siivouspalvelun arvosta. Lähetämme sopimusasiakkaille vuosikoosteen ostetuista palveluista, jonka liität helposti veroilmoitukseen.  

Näin vähän maksat alvittomasta siivouksesta.

Mitä useammin siivotaan, sen edullisempaa siivous on.  

 
Kuinka usein siivotaan?
ALV 0 - hinta
Kotitalousvähennyksen jälkeen
Kerran viikossa 32,18 €/h  19,31 €/h
Joka toinen viikko 35,40 €/h 21,24 €/h
Joka neljäs viikko 37,02 €/h 22,02 €/h
 Kertasiivous 38,62 €/h  23,17 €/h
Ikkunanpesu syys-hinta - 10% 39,84 €/h
(norm 44,27 €/h)
 23,90 €/h
(norm 26,56 €/h)
Muuttosiivous 44,27 €/h  26,56 €/h

Saisinko arvonlisäverotonta palvelua?

Olemme koonneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kuka saa arvonlisäverotonta palvelua?

Arvonlisäverottoman siivouspalvelun voi saada asiakas, jolla toimintakyky on laskenut pysyvästi tai väliaikaisesti ikääntymisen,  sairauden tai vamman seurauksena. Myös kuormittava tilanne kotona on peruste ALV 0- palvelun saamiselle.

Jos jokin seuraavista kriteereistä täyttyy, tilaa siivous arvonlisäverottomana.

 • Ikääntymisestä aiheutuneet haasteet siivouksessa
 • Pitkäaikainen fyysinen tai psyykkinen sairaus
 • Onnettomuudesta syntynyt vamma
 • Vammaisuus 
 • Kehitysvammaisuus
 • Kuormittunut perhetilanne
 • Perheessä on erityislapsi
 • Omaishoitajan tilanne kotona on kuormittava
 • Yleinen heikkokuntoisuus

  Arvioinnissa tärkeintä on, että siivouksen tilaaja ei itse koe selviävänsä siivouksesta ilman apua esim. kiipeily ikkunanpesun yhteydessä jakkaralle ei ole turvallista. 

 

 

Miten tilaan arvonlisäverottoman palvelun?

Ota yhteyttä Lempi Kodinhoidon asiakaspalveluun ja kerro siivousta tilatessasi miten toimintakykysi on alentunut eli miksi siivous ei onnistu omatoimisesti. Voit myös olla yhteydessä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Virallista lääkärintodistusta ei tarvitse toimittaa vaan määrittelemme yhdessä Lempi Kodinhoidon asiakaspalvelijan kanssa siivousavun tarpeen ja laadimme palvelusuunnitelman tarpeidesi mukaan.

Ensimmäisellä kerralla allekirjoitamme yhdessä lomakkeen, jonka jälkeen laskutamme sinulta kotisiivouksesta alvittoman hinnan.

Mitä arvonlisäveroton siivouspalvelu sisältää?

Arvonlisäverottomaan siivoukseen kuuluvat samat palvelut, kuin verolliseen siivoukseen. Voit tilata kotisiivousta, ikkunanpesua tai muuttosiivousta edullisesti. Lue lisää Lempi Kodinhoidon siivouspalveluista Palvelut-välilehdeltä.

Saako arvonlisäverottomasta palvelusta kotitalousvähennyksen?

Kyllä saa. Kotitalousvähennyksen saa tehdä myös ALV 0-palvelusta, jolloin siivouksen todellinen kustannus on vain murto-osa koko siivouksen hinnasta. Lähetämme sopimusasiakkaille vuosikoosteen, jossa näkyy koko vuoden siivouskulut. Ilmoita tämä summa veroilmoituksessasi yhdellä rivillä. Kertasiivousasiakkat saavat palvelusta laskun, jonka voivat liittää veroilmoitukseen. Lue täältä lisää kotitalousvähennyksestä.

ASIAKASPALVELU

Kysy meiltä arvolisäverottomasta palvelusta!

Jätä yhteydenottopyyntö! Asiakkaiden neuvominen on lempipuuhaamme.
Asiakaspalvelu

Haluatko olla meihin yhteydessä puhelimella?

Puhelinpalvelumme on auki arkisin klo 8-16.

Uusimaa 010 2488 800  
Tampere

010 2488 860

 
Turku

044 769 0408

 
Oulu

045 239 3337

 
Lahti 044 709 0682  
Kuopio 040 085 3853  
Kotisiivous

Kaipaatko säännöllistä siivousta tutun kodinhoitajan kanssa?  Vai etsitkö pikaista siivousapua ennen lähestyviä juhlia? Me teemme kodistasi siistin ja puhtaan.

Tutustu kotisiivoukseen

Muuttosiivous

Onko edessä muuttokiireitä? Anna meidän tehdä koko muuttosiivous lattiakaivon tyhjennyksestä uunin tehopesuun tai pyydä suppeampaa tarjousta.

Tutustu muuttosiivoukseen

Ikkunanpesu

Ikkunanpesut 100% tyytyväisyystakuulla! Tilaa  ammattilainen kotiisi pesemään ikkunasi ja saat kirkkaasti paremman lopputuloksen. Pyydä tarjousta asiakaspalvelusta.

Tutustu ikkunanpesuun