Keitä me olemme?

Siivouksen mielenrauhaa vuodesta 1998

Lempi Kodinhoito perustettiin vuonna 1998, jolloin meidät tunnettiin nimellä Kodinavux. Vuonna 2014 yhdistyimme Stellaan, jolta pääomasijoitusyhtiö Saari Partners osti siivousliiketoiminnan vuonna 2021. Samalla toimitusjohtajaksi astui Leena Meri, joka on toiminut yrityksen johdossa myös Kodinavuxin ja Stellan aikana. Yrityskaupan myötä saimme uuden nimen Lempi Kodinhoito.  

Lempi on olemassa, jotta arkesi on helpompaa ja aikaa jää sinulle tärkeille asioille.

Teemme yli 5000 siivouskäyntiä kuukaudessa Helsingin, Espoon, Vantaan, Oulun, Turun, Tampereen, Kuopion ja Lahden lähiseuduilla ja meillä on hieman yli 200 työntekijää.

Haluamme luoda kodinhoitoalan lempityöpaikan, joka panostaa työntekijöiden hyvinvointiin sekä laadukkaaseen siivoustyöhön ja asiakaspalveluun. Yhdessä teemme siivouspäivästä lempipäivän niin asiakkaillemme kuin meidän omalle työporukalle!

Lempi Kodinhoito Oy on Puhtausala ry:n ja Kiinteistötyönantajat ry:n jäsenyritys.

200x130_Puhtausala_Yritysjasenmerkki_2024                     Kiinteistotyonantajat_jasentunnus_rgb

 

Alan reiluin työpaikka

Haluamme luoda alalle lempityöpaikan, joka panostaa siivoustyön arvostuksen parantamiseen, työntekijöiden hyvinvointiin sekä reippaaseen asiakaspalveluun. Tarjolla  siivoustyötä erilaisilla työsuhteilla, myös kuukausipalkalla.

Katso avoimet työpaikat

Vastuu ympäristöstä

Panostamme uusiin, ympäristöystävällisiin siivousmenetelmiin ja pyrimme välttämään päästöjä kulkemalla julkisella liikenteellä. Yli 70% siirtymisistä tapahtuu julkisella liikenteellä tai pyörällä.

Tutustu kotisiivoukseen

Lempiasiakkaita varten

Kun jätät yhteydenottopyynnön, ystävälliset asiakaspalvelijamme soittavat sinulle mahdollisimman pian aukioloaikojemme puitteissa.

Ota yhteyttä

Arvomme

 

Lempi-arvomme ovat ympäristövastuullisuus, arvostus, ilo sekä välittäminen.

Nämä arvot näkyvät jokapäiväisessä työssämme. Liikumme pääsääntöisesti julkisilla kulkuvälineillä, käytämme siivoustekniikoita, jotka vähentävät kemikaalikuormaa ja käytämme vain ympäristöystävällisiä siivousaineita. Olemme myös hyvin tarkkoja kierrättämisestä! Kohtelemme niin kollegoitamme kuin asiakkaitammekin kunnioittavasti ja ymmärtävästi. Välitämme toinen toisistamme aidosti: tuemme ja kannustamme. Työskentelemme ilon kautta. Meille on tärkeää, että työssä viihdytään! Haluamme tuoda puhtailla kodeilla iloa asiakkaillemme ja samalla onnistumiset työssä ilahduttavat koko Lempitiimiä.

Lue lisää Lempin arvoista:

Lempin arvot: Ilo – kun Lempi sekosi Käärijästä

Lempin arvot: Ympäristövastuullisuus – Valintoja, jotka tekevät hyvää kaikille

Lempin arvot: Välittäminen on kuuntelemista ja huolenpitoa

 

Lempi_arvot_yksinkertainen_ympäristövastuullisuus
Lempi_arvot_yksinkertainen_arvostus
Lempi_arvot_yksinkertainen_ilo
Lempi_arvot_yksinkertainen_välittäminen