Stellan kotisiivous on nyt Lempi Kodinhoito

Siivouksen mielenrauhaa jo vuodesta 1998

Lempi Kodinhoito perustettiin vuonna 1998, jolloin meidät tunnettiin nimellä Kodinavux. Vuonna 2014 yhdistyimme Stellaan, jolta pääomasijoitusyhtiö Saari Partners osti siivousliiketoiminnan vuonna 2021. Samalla toimitusjohtaksi astui Leena Meri, joka on toiminut yrityksen johdossa myös Kodinavuxin ja Stellan aikana. Yrityskaupan myötä olemme saaneet uuden nimen Lempi Kodinhoito.  

Teemme yli 5000 siivouskäyntiä kuukaudessa Helsingin, Espoon, Vantaan, Oulun, Turun, Tampereen, Kuopion ja Lahden lähiseuduilla ja meillä on noin 350 työntekijää.

Tavoitteenamme on tehdä siivouspäivästä lempipäivä niin meidän asiakkaillemme kuin meidän omalle työporukalle!

Alan reiluin työpaikka

Haluamme luoda alalle lempityöpaikan, joka panostaa siivoustyön arvostuksen parantamiseen, työntekijöiden hyvinvointiin sekä reippaaseen asiakaspalveluun. Tarjolla  siivoustyötä erilaisilla työsuhteilla, myös kuukausipalkalla.

Katso avoimet työpaikat

Vastuu ympäristöstä

Panostamme uusiin, ympäristöystävällisiin siivousmenetelmiin ja pyrimme välttämään päästöjä kulkemalla julkisella liikenteellä. Yli 70% siirtymisistä tapahtuu julkisella liikenteellä tai pyörällä.

Tutustu kotisiivoukseen

Lempiasiakkaita varten

Kun jätät yhteydenottopyynnön, ystävälliset asiakaspalvelijamme soittavat sinulle mahdollisimman pian aukioloaikojemme puitteissa.

Ota yhteyttä