Kotisiivousta Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun, Kuopion ja Lahden lähiseuduilla

Tehdään siivouspäivästä lempipäivä!

Siivouksen mielenrauhaa yli 20v kokemuksella alk. 39,90 €/h - kotitalousvähennyksen jälkeen jopa alle 24 €/h. Ennen olimme Stellan Kotisiivous.

Tee kotisiivouksen hinta-arvio!
Tutustu hintalaskuriin.

Kuinka paljon kotisiivous maksaa?

Jokainen koti ja sen asukkaat ovat erilaisia! Räätälöimme kotisi siivouksen sinun toiveidesi mukaan.  Autamme mielellämme uuninpesussa, saunanpesussa, silityksessä, lakanoiden vaihdossa tai viemme jopa lemmikkisi ulos. Mitä useammin tuttu siivooja käy kodissasi, sen edullisempi on tuntihinta.  Tee kotisiivouksen hinta-arvio laskurilla.

Tee kotisiivouksen hinta-arvio!

Kolme syytä valita Lempi Kodinhoito

Tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksella kotisiivousta Helsingin, Espoon, Vantaan, Oulun, Turun, Tampereen, Kuopion ja Lahden seudulla lähialueineen. Ennen meidät tunnettiin Stellan kotisiivouksena.

Tuttu siivooja Luonasi käy tuttu ammattisiivooja, joka tuntee kotinne. Lomien aikana pyrimme järjestämään sijaisen.  
100% tyytyväisyystakuu Jos et ole tyytyväinen työmme jälkeen, korjaamme puutteet maksutta.  
Laadukas siivous Meillä on tyytyväiset asiakkaat.  Asiakkaidemme  arvio siivouksen laadusta oli toukokuussa 2021 4,7/5,00.  
Tee kotisiivouksen hinta-arvio!

Kotisiivous toiveidesi mukaan

Meillä roskakaapin ja lattiakaivon puhdistus kuuluvat mukaan siivoukseen! Räätälöi halutessasi lisäpalveluilla kuten uuninpesulla tai saunanpesulla. 

Koko asunto
 • Lattian ja mattojen imurointi 
 • Lattian ja lattialistojen nihkeä pyyhintä 
 • Tasopintojen, peilien, porraskaiteiden ja lasipintojen pyyhintä 
 • Ovenpielien, kahvojen ja valokatkaisijoiden pyyhintä  
 • Roskien pois vieminen, jos meillä on pääsy roskakatokseen
 • Sohvien ja tuolien imurointi ja pyyhintä 
 • Vuoteiden petaus
 • Kaappien ovien ja liukuovien kiskojen pyyhintä.
Keittiö
 • Työtasojen ja pöytien pyyhintä
 • Tiskialtaan, lieden ja liesituulettimen pyyhintä 
 • Välitilan (kaakeli tai muu vastaava) pyyhintä 
 • Pienkoneidenmikroaaltouunin, jääkaapin ja astianpesukoneen ulkopuolisten pintojen pyyhintä 
 • Astianpesukoneen tyhjennys ja täyttö 
 • Roskakaapin puhdistus
Kylpyhuone ja WC
 • Suihkutilan pesu roiskeiden korkeudelta 
 • Altaiden pesu ja hanojen kiillotus
 • Peilien ja lasipintojen pyyhintä 
 • Pölyjen pyyhintä tasopinnoilta 
 • Lattiakaivon puhdistus
 • Lattian harjapesu
 • Wc-istuimen puhdistaminen
Lisäpalvelut

Tarjoamme erilaisia lisäpalveluita toistuvasti tai sesonkiluontoisesti asiakkaan tarpeen mukaan.

Toistuvat lisäpalvelut esim.

 • Silitys
 • Lakanoiden vaihto
 • Lemmikin ulosvienti


Sesonkiluonteiset lisäpalvelut esim.

 • Uunin tehopesu
 • Saunan tehopesu 
 • Kylpyhuoneen tehopesu
 • Sängyn imurointi 


Tuntihinta lisäpalveluille riippuu siitä, kuinka usein käymme siivoamassa kotianne. Teemme teille mielellämme aika-arvion erilaisista lisäpalveluista!

Monipuoliset lisäpalvelut

Inhoatko silitystä, uuninpesua tai saunanpesua? Ei hätää, erilaiset kodinhoidon askareet ovat meidän lempipuuhaamme.

Lakanoiden vaihto tai silitystä?

Yhä useampi säännöllisen siivouksen asiakkaamme käyttää apuamme lakanoiden vaihtoon,  silitykseen tai muuhun pyykkihuoltoon. Kysy tilauksen yhteydessä!

Lemmikin ulkoilutus

Mitä jos kodinhoitajamme ulkoiluttaisi lemmikkisi siivouksen jälkeen?  Kerrankin sinulla ei olisi kiirettä töistä kotiin, vaan voisit sopia siivouspäivänä vaikka illanvieton ystävien kanssa.

Siivous ilman kemikaaleja

H2O-siivouksessa kodin pinnat pestään menetelmällä, jossa tavallinen kylmä hanavesi deionisoidaan ja suodatetaan kalkista sekä muista mineraaleista. Saatavana pieneen lisähintaan +1,90€/h.

Tee kotisiivouksen hinta-arvio!
TARJOUSPYYNTÖLOMAKE - OSA 1/2

Pyydä tarjous kotisiivouksesta!

Ota askel kohti puhtaampaa kotia täyttämällä alla oleva lomake. 

Asiakaspalvelu

Haluatko olla meihin yhteydessä puhelimella?

Puhelinpalvelumme on auki kesällä klo 8-13.

Uusimaa 020 768 9788  
Tampere

020 768 9760

 
Turku

044 769 0408

 
Oulu

045 239 3337

 
Lahti 044 709 0682  
Kuopio 040 085 3853  

Jäikö sinulle kysymyksiä kotisiivouksesta?

Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin kotisiivouksesta. 

Käykö luonani joka viikko sama siivooja? Säännöllisen siivouksen asiakkaana teillä käy lähtökohtaisestii tuttu siivooja joka viikko. Noudatamme työehtosopimusta, joten meidän siivoojat saavat nauttia lomistaan hyvällä omallatunnolla. Pyrimme toki järjestämään teille lomatuurajan, jos niin toivotte.
Miten huolehditaan, että siivooja pääsee sisään? Voit sopia siivouksen ajankohtaan, jolloin olet aina itse päästämässä hänet sisään. Vaihtoehtoisesti voit luovuttaa avaimen siivoojallesi ensimmäisellä kerralla, jolloin teemme avaintenluovutussopimuksen, joka allekirjoitetaan yhdessä.
Miten minun tulee valmistautua siivoukseen? Sinun ei tarvitse siivota ennen siivousta. Aika-arvio ei kuitenkaan pidä sisällään tavaroiden keräämistä ja silloin joku sovittu työ jää tekemättä. Jos tarvitset usein apua esimerkiksi lelujen keräämisessä, kannattaa kysyä liukuvaa siivousaikaa. 
Miten kotitalousvähennys toimii? Kotitalousvähennys on 40% siivouksen loppuhinnasta.  Vähennyksessä on vuodessa 100 euron omavastuu. Kotitalousvähennyksen hakeminen vie alle minuutin. Lähetämme teille vuoden lopussa koosteen, josta on helppo napata luvut veroilmoitukseen.  Lue lisää kotitalousvähennyksestä.
Olenko oikeutettu arvonlisäverottomaan kotipalveluun?

Voimme tarjota kotisiivouksen palveluja arvonlisäverottomana, jos toimintakykysi on alentunut esimerkiksi ikääntymisen, vamman tai onnettomuuden seurauksena. Päätös ei vaadi lääkärintoidistusta,  vaan asiakas itse vastaa kuntonsa arvioinnista. Katso hinnastosta arvolisäverottoman palvelun hinnat.

Mitä jos en ole tyytyväinen siivouksen lopputulokseen? Meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Korjaamme puutteet maksutta. Toivomme, että olette meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä 2 päivän kuluessa siivouksesta.

Palveluohjaajamme tekevät laadunvalvontaa, antavat palautetta ja kouluttavat siivoojia. Teillä on aina oikeus vaihtaa myös toiseen siivoojaan.
Voinko peruuttaa siivousvuoron tai lopettaa siivouksen milloin haluan? Siivouksen voi peruuttaa jopa 3 arkipäivää etukäteen ilman veloitusta. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista joudumme valitettavasti veloittamaan täyden hinnan.

Meillä ei ole sitoutumispakkoa. Säännöllinen siivoussopimus tulee kuitenkin irtisanoa 30 pv ennen palvelun lopettamista.

Voit tutustua täällä palvelu- ja peruutusehtoihin.
Mitä jos kotonani sattuu vahinko ja jotain rikkoutuu? Siivojamme ovat varovaisia, mutta vahinkoja sattuu. Meillä on vastuuvakuutus, joka korvaa kotona tapahtuneet vahingot. Lue lisää vastuistamme palveluehdoista
Miten korona on otettu huomioon? Panostamme edelleen turvallisuuteen. Emme tule siivoamaan flunssaisena, pidämme fyysisen etäisyyden, käytämme maskeja ja noudatamme viranomaisten antamia hygieniaohjeistuksia.
Ikkunanpesu

Ikkunanpesut 100% tyytyväisyystakuulla! Tilaa  ammattilainen kotiisi pesemään ikkunasi ja saat kirkkaasti paremman lopputuloksen. 

 

Tutustu ikkunanpesuun

Muuttosiivous

Onko edessä muuttokiireitä? Anna meidän tehdä koko muuttosiivous lattiakaivon tyhjennyksestä uunin tehopesuun tai pyydä suppeampaa tarjousta.

 

Tutustu muuttosiivoukseen

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on jopa 40% siivouksen loppuhinnasta.  Lähetämme teille koosteen vuoden siivouskuluista, joten hakeminen on helppoa.

 

Tutustu kotitalousvähennykseen