Luotettavaa kotisiivousta Tampereella

Teemme siivouspäivästä Lempipäivän!

Tarjoamme kotisiivousta, ikkunanpesuja ja muuttosiivouksia Tampereella ja lähiseudulla 100% tyytyväisyystakuulla.

Pyydä tarjous

Kesäetu! 3 h kaupan päälle

Varaa nyt säännöllinen kotisiivous ja saat 3h ikkunanpesun tai siivousta kaupan päälle käyttämällä koodia LEMPI3H. Suursiivous ensimmäisellä kerralla? Puhtaat ikkunat kesäksi? Ylimääräinen siivouskerta? - valitse itse! Tarjous on voimassa 17.7.2022 asti.

Tutut siivoojat lähellä sinua!

Meiltä saat arkeasi helpottavaa kotisiivousta ja ikkunanpesua sekä muuttosiivousta Tampereen seudulla mm. Pirkkalassa, Kangasalalla, Nokialla ja Ylöjärvellä. Kun tilaat säännöllisen siivouksen, luonasi käy tuttu siivooja. Pyrimme järjestämään lomatuurauksen siivoojan ollessa lomilla. 

Jätä tarjouspyyntö

Kotitalousvähennys on nyt 60%

Kotitalousvähennys on nyt 60 prosenttiin ja sen hakeminen on edelleen yhtä helppoa! Lähetämme sopimusasiakkaille vuosikoosteen, jonka saa liitettyä veroilmoitukseen alle minuutissa.

Tampereella tavoitat meidät

      Ahlmanintie 61, 33800 Tampere

     010 2488 860

     info(a)lempi.fi

Tule mukaan lempiporukkaan!

Meitä on tällä hetkellä hyvä porukka Tampereella ja etsimme jatkuvasti uusia kotisiivoojia kasvavaan lempitiimiin. Meillä voit työskennellä joustavasti osa-aikaisesti tai säännöllisesti kokoaikaisesti. Tutustu paikkoihin ja hae mukaan!

Hae mukaan
ASIAKASPALVELU

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö

Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 8-15 numerossa p. 010 2488 860
Kotisiivous

Kaipaatko säännöllistä siivousta tutun kodinhoitajan kanssa?  Vai etsitkö pikaista siivousapua ennen lähestyviä juhlia? Me teemme kodistasi siistin ja puhtaan.

Tutustu kotisiivoukseen

Muuttosiivous

Onko edessä muuttokiireitä? Anna meidän tehdä koko muuttosiivous lattiakaivon tyhjennyksestä uunin tehopesuun tai pyydä suppeampaa tarjousta.

Tutustu muuttosiivoukseen

Ikkunanpesu

Ikkunanpesut 100% tyytyväisyystakuulla! Tilaa  ammattilainen kotiisi pesemään ikkunasi ja saat kirkkaasti paremman lopputuloksen. 

Tutustu ikkunanpesuun