Lempi33162

Laadukasta kotisiivousta Kuopiossa

Teemme siivouspäivästä Lempipäivän!

Tarjoamme kotisiivousta, ikkunanpesuja, muuttosiivouksia ja toimistosiivousta Kuopiossa ja lähiseudulla 100% tyytyväisyystakuulla.

Pyydä tarjous
 

 

Katso huhtikuun siivoustarjoukset

Aloita nyt säännöllinen siivous ja saat kolmen tunnin ikkunanpesun tai muuta lisäsiivousta kaupan päälle. Nyt saat myös kertasiivouksista, muuttosiivouksista sekä ikkunanpesuista 10 % alennuksen. Lue lisää ja tartu tarjoukseen. Muista myös 60 % kotitalousvähennys!

Tutut siivoojat lähellä sinua!

Meiltä saat arkeasi helpottavaa kotisiivousta, ikkunanpesua ja muuttosiivousta sekä toimistosiivousta. Palvelemme Kuopion seudulla myös Siilinjärvellä. Kun tilaat säännöllisen siivouksen, luonasi käy tuttu siivooja. Pyrimme järjestämään lomatuurauksen siivoojan ollessa lomilla. 

Jätä tarjouspyyntö

Kotitalousvähennys on nyt 60%

Kotitalousvähennys on nyt 60 prosenttia ja sen  hakeminen on edelleen yhtä helppoa! Lähetämme sopimusasiakkaille vuosikoosteen, jonka saa liitettyä veroilmoitukseen alle minuutissa.

Kuopiossa meidät tavoittaa

      Minna Canthinkatu 4 A, 70620 Kuopio

     040 085 3853

     info(a)lempi.fi

Tule mukaan lempiporukkaan!

Meitä on tällä hetkellä pieni kuuden työntekijän tiimi Kuopiossa ja etsimme jatkuvasti uusia kotisiivoojia. Meillä voit työskennellä niin osa-aikaisena kuin kokoaikaisenakin, aivan kuten sinulle parhaiten sopii!

Hae mukaan
ASIAKASPALVELU

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö

Tavoitat asiakaspalveumme Kuopiossa arkisin klo 8-15 numerossa 040 085 3853
Kotisiivous

Kaipaatko säännöllistä siivousta tutun kodinhoitajan kanssa?  Vai etsitkö pikaista siivousapua ennen lähestyviä juhlia? Me teemme kodistasi siistin ja puhtaan.

Tutustu kotisiivoukseen

Muuttosiivous

Onko edessä muuttokiireitä? Anna meidän tehdä koko muuttosiivous lattiakaivon tyhjennyksestä uunin tehopesuun tai pyydä suppeampaa tarjousta.

Tutustu muuttosiivoukseen

Ikkunanpesu

Ikkunanpesut 100% tyytyväisyystakuulla! Tilaa  ammattilainen kotiisi pesemään ikkunasi ja saat kirkkaasti paremman lopputuloksen. 

Tutustu ikkunanpesuun

Toimistosiivous

Etsitkö laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua toimistollenne? Lempin toimistosiivous räätälöidään juuri sinun toiveidesi mukaan. Pyydä tarjous!

Tutustu toimistosiivoukseen