ikkunanpesu_mohammed

Ikkunanpesua Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa.

Kirkkaasti parempi lopputulos

Pesemme kaikentyyppisiä ikkunoita. Kerro minkälaisia ikkunoita sinulla on sekä ikkunoiden määrä ja asiakaspalvelumme antaa sinulle tarjouksen ikkunanpesusta. Ikkunanpesun hinta on 63,00 €/h Uudellamaalla ja 57,90€/h muualla Suomessa. Kotitalousvähennyksen jälkeen sinulle jää maksettavaksi vain 25,20 €/h (Uusimaa) tai 23,16€/h (muu Suomi). Välineet kuuluvat hintaan.*

Tutustu ja tilaa ikkunanpesu!
 

 

Ikkunanpesua 100 % tyytyväisyystakuulla

Ikkunanpesu voi olla aikaavievää ja työlästä, jonka takia se usein jää tekemättä. Tilaa ammattilainen kotiisi pesemään ikkunasi ja saat kirkkaasti paremman lopputuloksen! Tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksella ikkunanpesua Helsingin, Espoon, Vantaan, Oulun, Turun, Tampereen, Kuopion, Hämeenlinnan ja Lahden seudulla lähialueineen.

Tuomme mukanamme laadukkaat ikkunanpesuvälineet ja siivoamme jäljet huolellisesti. Jos et ole tyytyväinen työmme jälkeen, korjaamme puutteet maksutta. Ikkunanpesuun sisältyy aina: 

 

  • Ikkunan pielien ja karmien puhdistus 
  • Sälekaihtimien puhdistus

 

Parvekelasien pesu hoituu lisäpalveluna. Huomioithan, että minimiveloituksemme ikkunanpesussa on kolmelta tunnilta. 

ikkunanpesu_anzelika

Kauanko ikkunanpesuun varataan aikaa?

Kodit ovat erilaisia! Siksi aika-arviotkin poikkeavat toisistaan. Ammattilainen pesee noin kaksi keskikokoista avattavaa ikkunaa tunnissa. Isoissa ikkunoissa menee hieman enemmän ja pienissä vähemmän. Teemme teille mielellämme aika-arvion, kun saamme tietoa kodistanne. Laskutamme ikkunanpesuun käytetyn ajan toteutuneiden tuntien mukaan.

 

Lempi-ikkunanpesu

Onko teillä erityisikkunoita?

Muistathan kertoa meille viimeistään puhelimessa, jos teillä on ikkunoita korkealla tai muita erityistarpeita. Osa ikkunanpesijöistämme pystyy pesemään jatkovarrella jopa 7m korkeudesta. Kerro myös, jos teillä on ikkunoita, jotka tarvitsevat ikkunatukea. * Välinelisäveloitus on 20 € pitkästä jatkovarresta tai ikkunatuesta.

Yhteydenottolomake 1/2

Jätä yhteystietosi ja keskustellaan lisää!

Tarjouspyyntölomake 2/2

Tarvitsemme vielä muutaman lisätiedon!

Täytäthän vielä alla olevat tiedot.

Kiitos!

Olemme pian yhteydessä

Kiitos tarjouspyynnöstäsi!

Käsittelemme pyyntösi mahdollisimman pian. Tulet saamaan tarjouksen sähköpostiisi lähiaikoina.

Ystävällisin terveisin,
Lempi Kodinhoidon tiimi

Ota meihin yhteyttä puhelimitse

Asiakaspalvelumme on avoinna Uusimaa klo 8–16, muut paikkakunnat klo 8–15. 


Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.

Uusimaa 010 2488 800  
Tampere

010 2488 860

 
Nokia

010 2488 860

 
Turku

010 2488 800

 
Oulu

010 2488 800

 
Lahti 010 2488 800  
Kuopio 040 085 3853  
Hämeenlinna 020 7437 060  

Jäikö sinulle kysyttävää ikkunanpesusta?

Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kuinka kauan ikkunanpesuun menee aikaa?

Ammattilainen pesee kaksi normaalikokoista avattavaa ikkunaa tunnissa.  Kysymme sinulta lomakkeella tai puhelimitse tietoja ikkunoiden määrästä, parvekelaseista ja muista yksityiskohdista, jonka perusteella voimme arvioida ikkunanpesuun kuluvan ajan. Minimiveloituksemme ikkunanpesussa on kolmelta tunnilta.


Pitääkö minulla olla ikkunanpesuvälineitä?

Tuomme kaikki ikkunanpesuun tarvittavat välineet ja pesuaineet mukanamme. Toivomme, että voimme käyttää teidän porrasjakkaraa ja imuria.
 
Muistathan mainita jos ikkunanne ovat korkealla niin ikkunanpesijämme ottavat jatkovarren mukaan.

Miten minun pitää valmistautua ennen ikkunanpesua? Säästämme aikaa, jos ikkunanpesijällä on esteetön pääsy ikkunoille. Kannattaa siis siirtää painavat huonekalut pois ikkunoiden edestä.
Kuinka paljon aikaisemmin ikkunanpesun voi peruuttaa? Voit peruuttaa ikkunanpesun kolme arkipäivää ennen sovittua aikaa ilman veloitusta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista joudumme veloittaman täyden hinnan.

Jos ikkunanpesijä sairastuu tai sääolosuhteet ehkäisevät ikkunanpesun, meillä on oikeus siirtää ikkunanpesu tarvittaessa toiseen ajankohtaan.
Kotisiivous

Kaipaatko säännöllistä siivousta tutun kodinhoitajan kanssa?  Vai etsitkö pikaista siivousapua ennen lähestyviä juhlia? Me teemme kodistasi siistin ja puhtaan.

Tutustu kotisiivoukseen

Muuttosiivous

Onko edessä muuttokiireitä? Anna meidän tehdä koko muuttosiivous lattiakaivon tyhjennyksestä uunin tehopesuun tai pyydä suppeampaa tarjousta.

Tutustu muuttosiivoukseen

Toimistosiivous

Etsitkö laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua toimistollenne? Lempin toimistosiivous räätälöidään juuri sinun toiveidesi mukaan. Pyydä tarjous!

Tutustu toimistosiivoukseen

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on jopa 60% siivouksen loppuhinnasta.  Lähetämme teille koosteen vuoden siivouskuluista, joten hakeminen on helppoa.

Tutustu kotitalousvähennykseen