Ikkunanpesua Helsingin, Vantaan, Espoon, Lahden, Tampereen, Turun, Kuopion ja Oulun lähiseudulla

Kirkkaat ikkunat ilman raitoja ja valumia

Pesemme kaikentyyppisiä ikkunoita. Kerro kotisi ikkunoidesi määrä ja koko, niin asiakaspalvelumme laskee sinulle ajan ja hinnan. Ikkunanpesun hinta on 54,90€,/h mutta kotitalousvähennyksen jälkeen sinulle jää maksettavaksi vain 22€/h. Ikkunanpesussa välineet kuuluvat hintaan.*

Pyydä tarjous ikkunanpesusta

Ikkunanpesua 100% tyytyväisyystakuulla

Ikkunanpesu voi olla rankkaa ja työlästä, jonka takia se usein jää tekemättä. Tilaa ammattilainen kotiisi pesemään ikkunasi ja saat kirkkaasti paremman lopputuloksen! Tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksella ikkunanpesua Helsingin, Espoon, Vantaan, Oulun, Turun, Tampereen, Kuopion ja Lahden seudulla lähialueineen. Ennen meidät tunnettiin Stellan kotisiivouksena.

Tuomme mukanamme laadukkaat ikkunanpesuvälineet ja siivoamme jäljet huolellisesti. Jos et ole tyytyväinen työmme jälkeen, korjaamme puutteet maksutta. Ikkunan pesuun sisältyy aina: 

 

  • Ikkunan pielien ja karmien puhdistus 
  • Sälekaihtimien puhdistus

 

Parvekelasien pesu hoituu lisäpalveluna. Huomioithan, että minimiveloituksemme ikkunanpesussa on kolmelta tunnilta. 

 

ikkunanpesu_anzelika

Kauanko ikkunanpesuun varataan aikaa?

Kodit ovat erilaisia! Siksi aika-arviotkin poikkeavat toisistaan. Ammattilainen pesee noin kaksi keskikokoista avattavaa ikkunaa tunnissa. Isoissa ikkunoissa menee hieman enemmän ja pienissä vähemmän. Teemme teille mielellämme aika-arvion, kun saamme tietoa kodistanne. Laskutamme ikkunanpesuun käytetyn ajan toteutuneiden tuntien mukaan.

 

Lempi-ikkunanpesu

Onko teillä hankalia ikkunoita?

Muistathan kertoa meille viimeistään puhelimessa, jos teillä on ikkunoita korkealla tai muita erityistarpeita. Osa ikkunanpesijöistämme pystyy pesemään jatkovarrella jopa 7m korkeudesta. Kerro myös, jos teillä on ikkunoita, jotka tarvitsevat ikkunatukea. * Välinelisäveloitus 14,90€  pitkästä jatkovarresta tai ikkunatuesta

Tarjouspyyntölomake 1/2

Pyydä tarjous ikkunanpesusta

Tarjouspyyntölomake 2/2

Tarvitsemme vielä muutaman lisätiedon!

Täytäthän vielä alla olevat tiedot.

Kiitos!

Olemme pian yhteydessä

Kiitos tarjouspyynnöstäsi!

Käsittelemme pyyntösi mahdollisimman pian. Tulet saamaan tarjouksen sähköpostiisi lähiaikoina.

Ystävällisin terveisin,
Lempi Kodinhoidon tiimi

Asiakaspalvelu

Haluatko olla meihin yhteydessä puhelimella?

Puhelinpalvelumme on auki arkisin klo 8-16.

Uusimaa 010 2488 800  
Tampere

010 2488 860

 
Turku

044 769 0408

 
Oulu

045 239 3337

 
Lahti 044 709 0682  
Kuopio 040 085 3853  

Jäikö sinulle kysyttävää ikkunanpesusta?

Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kuinka kauan ikkunanpesuun menee aikaa?

Ammattilainen pesee kaksi normaalikokoista avattavaa ikkunaa tunnissa.  Kysymme sinulta lomakkeella tai puhelimitse tietoja ikkunoiden määrästä, parvekelaseista ja muista yksityiskohdista, jonka perusteella voimme arvioida ikkunanpesuun kuluvan ajan. Minimiveloituksemme ikkunanpesussa on kolmelta tunnilta.


Pitääkö minulla olla ikkunanpesuvälineitä?

Tuomme kaikki ikkunanpesuun tarvittavat välineet ja pesuaineet mukanamme. Toivomme, että voimme käyttää teidän porrasjakkaraa ja imuria.
 
Muistathan mainita jos ikkunanne ovat korkealla niin ikkunanpesijämme ottavat jatkovarren mukaan.

Miten minun pitää valmistautua ennen ikkunanpesua? Säästämme aikaa, jos ikkunanpesijällä on esteetön pääsy ikkunoille. Kannattaa siis siirtää painavat huonekalut pois ikkunoiden edestä.
Kuinka paljon aikaisemmin ikkunanpesun voi peruuttaa? Voit peruuttaa ikkunanpesun kolme arkipäivää ennen sovittua aikaa ilman veloitusta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista joudumme veloittaman täyden hinnan.

Jos ikkunanpesijä sairastuu tai sääolosuhteet ehkäisevät ikkunanpesun, meillä on oikeus siirtää ikkunanpesu tarvittaessa toiseen ajankohtaan.
Kotisiivous

Kaipaatko säännöllistä siivousta tutun kodinhoitajan kanssa?  Vai etsitkö pikaista siivousapua ennen lähestyviä juhlia? Me teemme kodistasi siistin ja puhtaan.

Tutustu kotisiivoukseen

Muuttosiivous

Onko edessä muuttokiireitä? Anna meidän tehdä koko muuttosiivous lattiakaivon tyhjennyksestä uunin tehopesuun tai pyydä suppeampaa tarjousta.

Tutustu muuttosiivoukseen

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on jopa 40% siivouksen loppuhinnasta.  Lähetämme teille koosteen vuoden siivouskuluista, joten hakeminen on helppoa.

Tutustu kotitalousvähennykseen