Tarjoamme ikkunanpesuja taas keväällä - pakkasten hellittäessä!

Kirkkaat ikkunat, ilman raitoja.

Varaa ikkunanpesut ajoissa hintaan 54,90 €/h - sis ALV. Kotitalousvähennyksen jälkeen alle 22 €/h.

Pyydä tarjous ikkunanpesusta

Ikkunanpesua 100% tyytyväisyystakuulla

Tilaa ammattilainen kotiisi pesemään ikkunasi ja saat kirkkaasti paremman lopputuloksen.  Tuomme mukanamme laadukkaat ikkunanpesuvälineet ja siivoamme jäljet huolellisesti. Jos et ole tyytyväinen työmme jälkeen, korjaamme puutteet maksutta.

Tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksella ikkunanpesua Helsingin, Espoon, Vantaan, Oulun, Turun, Tampereen, Kuopion ja Lahden seudulla lähialueineen. Ennen meidät tunnettiin Stellan kotisiivouksena.
ikkunanpesu_anzelika

Kauanko ikkunanpesuun varataan aikaa?

Kodit ovat erilaisia! Siksi aika-arviotkin poikkeavat toisistaan. Ammattilainen pesee noin kaksi keskikokoista avattavaa ikkunaa tunnissa. Isoissa ikkunoissa menee hieman enemmän ja pienissä vähemmän. Teemme teille mielellämme aika-arvion, kun saamme tietoa kodistanne. Laskutamme ikkunanpesuun käytetyn ajan toteutuneiden tuntien mukaan.

 

Lempi-ikkunanpesu

Onko teillä hankalia ikkunoita?

Muistatahan kertoa meille viimeistään puhelimessa, jos teillä on ikkunoita korkealla tai muita erityistarpeita. Osa ikkunanpesijöistämme pystyy pesemään jatkovarrella jopa 7m korkeudesta. Kerro myös, jos teillä on ikkunoita, jotka tarvitsevat ikkunatukea. 

TARJOUSPYYNTÖLOMAKE - OSA 1/2

Pyydä tarjous ikkunanpesusta

Pesemme ikkunoita taas keväällä! Ikkunanpesun hinta 54,90 €/h sisältäen välineet. Kotitalousvähennyksen jälkeen alle 22 €/h. 
Asiakaspalvelu

Haluatko olla meihin yhteydessä puhelimella?

Puhelinpalvelumme on auki arkisin klo 8-16.

Uusimaa 010 2488 800  
Tampere

010 2488 860

 
Turku

044 769 0408

 
Oulu

045 239 3337

 
Lahti 044 709 0682  
Kuopio 040 085 3853  

Jäikö sinulle kysyttävää ikkunanpesusta?

Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kuinka kauan ikkunanpesuun menee aikaa?

Ammattilainen pesee kaksi normaalikokoista avattavaa ikkunaa tunnissa.  Kysymme sinulta lomakkeella tai puhelimitse tietoja ikkunoiden määrästä, parvekelaseista ja muista yksityiskohdista, jonka perusteella voimme arvioida ikkunanpesuun kuluvan ajan. 


Pitääkö minulla olla ikkunanpesuvälineitä?

Tuomme kaikki ikkunanpesuun tarvittavat välineet ja pesuaineet mukanamme. Toivomme, että voimme käyttää teidän porrasjakkaraa ja imuria.
 
Muistathan mainita jos ikkunanne ovat korkealla niin ikkunanpesijämme ottavat jatkovarren mukaan.

Miten minun pitää valmistautua ennen ikkunanpesua? Säästämme aikaa, jos ikkunanpesijällä on esteetön pääsy ikkunoille. Kannattaa siis siirtää painavat huonekalut pois ikkunoiden edestä.
Kuinka paljon aikaisemmin ikkunanpesun voi peruuttaa? Voit peruuttaa ikkunanpesun kolme arkipäivää ennen sovittua aikaa ilman veloitusta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista joudumme veloittaman täyden hinnan.

Jos ikkunanpesijä sairastuu tai sääolosuhteet ehkäisevät ikkunanpesun, meillä on oikeus siirtää ikkunanpesu tarvittaessa toiseen ajankohtaan.
Kotisiivous

Kaipaatko säännöllistä siivousta tutun kodinhoitajan kanssa?  Vai etsitkö pikaista siivousapua ennen lähestyviä juhlia? Me teemme kodistasi siistin ja puhtaan.

Tutustu kotisiivoukseen

Muuttosiivous

Onko edessä muuttokiireitä? Anna meidän tehdä koko muuttosiivous lattiakaivon tyhjennyksestä uunin tehopesuun tai pyydä suppeampaa tarjousta.

Tutustu muuttosiivoukseen

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on jopa 40% siivouksen loppuhinnasta.  Lähetämme teille koosteen vuoden siivouskuluista, joten hakeminen on helppoa.

Tutustu kotitalousvähennykseen