4S3A5775-Edit-2

Tervetuloa Lempi-perheeseen, Aimo!

Lattioiden ja pinttyneen lian tehopesu

Aimo on uusin tulokkaamme, tehopakkaus lähes joka pinnalle! Ketterän pesurin avulla pystymme tekemään lattian tehopesun ja pesemään kylpyhuoneen pinttyneet liat. Voit pyytää Aimon paikalle säännöllisen kotisiivouksen, muuttosiivouksen, kertasiivouksen ja yrityssiivouksen yhteydessä.

Pyydä tarjous!

Lattian tehopesu

Imurilla ja mopilla pääsee pitkälle, mutta lattian tehopesu yllättää lopputuloksellaan joka kerta! Silminnähden puhdas lattia voi edelleen pitää sisällään vuosien käytön aikana kertyneitä epäpuhtauksia, joihin perinteinen moppi ja pesuvesi eivät pure. Tämä hienojakoinen lika ja pinttyneet tahrat kuluttavat lattiapintojen kuntoa tarpeettoman nopeasti.

Lattian tehopesu on ihana puhdas alku uuteen kotiin, raikastaa lattian ulkonäköä ilman isoa pinnoitusprojektia ja parantaa hygieniaa. Tehopesu puree lattian pinttyneisiin likoihin ja tahroihin hellävaraisesti, ilman pinnan hankaamista tai naarmuttamista, joten se on oiva lisätyö vaikkapa vuosittaiseen suursiivoukseen.

Miten lattian tehopesu tehdään?

Lempi-perheeseen liittynyt Aimo on tehopesuri, joka työstää kaikki eri lattiamateriaalit hellävaraisesti ja ympäristöystävällisesti. Laite hyödyntää käsin moppaamiseen verrattuna vähemmän vettä ja vähemmän kemikaaleja, puhdistaen herkänkin lattian mekaanisen tehokkaasti mutta jälkiä jättämättä.

Pesuri imee käytetyn pesuveden säiliöön pesun yhteydessä, joten lattia jää kuivaksi eikä liukkaaksi, pesujäljen ollessa huippuluokkaa.

Paljonko pesu maksaa?

Lattian tehopesu ja märkätilojen pintojen pesut hinnoitellaan aina kohdekohtaisesti. Työn hintaan vaikuttaa olennaisesti esimerkiksi pestävien neliöiden määrä, ja tehdäänkö tehopesu muiden siivoustöiden lisäksi vai erikseen tilattuna käyntinä.

Tiedustellessasi tehopesusta yhteydenottolomakkeen tai asiakaspalvelun kautta, saat aina teitä varten lasketun hinnan.

Varaa kotisiivous!

Tehopesu puree myös kylpyhuoneen tahroihin

Aimon mukana kulkevaa pienempää tehopesuria voidaan käyttää lattiapesun lisäksi myös esimerkiksi märkätilojen kaakelipinnoilla, joihin on takertunut pinttyneitä tahroja ja saumojen värjäymiä. Pesurin lisäosat mahdollistavat sekä seinäpintojen täsmäpesun, että tehokkaan työskentelyn lattian parissa ergonomiasta tinkimättä.

Lisää tehopesu kotisiivoukseen

Voit tilata lattian tai märkätilojen tehopesun sekä säännölliseen kotisiivoukseen, että kertasiivoukseen. Aimo kiertää toimipaikoillamme Tampereella, Nokialla, Hämeenlinnassa, Helsingissä, Turussa, Oulussa, Lahdessa ja Kuopiossa säännöllisesti. Varaa tehopesu asiakaspalvelun kautta, niin saat ajantasaisen tiedon siitä koska Aimo voi vierailla teidän luona!

Seinän tahran pesu

Aimon pienemmän tehopesuriystävän avulla pystymme puhdistamaan märkätilojen seiniin jääneet pinttyneet tahrat pintoja naarmuttamatta. Kaakeliseinän tehopesu kirkastaa tilan ilmettä ja ylläpitää kodin tyylikkyyttä!

Märkätilan lattian pesu

Kodinhoitohuoneen, saunan ja suihkun lattia kohtaa elämänsä varrella uskomattomat määrät lattian pintaa kuluttavaa likaa ja roskaa. Märkätilan lattian tehopesu raikastaa ilmettä ja pidentää pintojen käyttöikää.

Lattian tehopesu

Hienojakoinen hiekka, pienet roskat ja pinttyneet tahrat kuluttavat etenkin huokoista lattiamateriaalia ajan saatossa. Esimerkiksi urautunut lattiapinta on vaikea saada täysin puhtaaksi pelkällä imurilla ja mopilla, jolloin lempeä tehopesu on paikoillaan.

Yhteydenottolomake 1/2

Jätä yhteystietosi ja keskustellaan lisää!

Ota askel kohti puhtaampaa kotia täyttämällä alla oleva lomake.
Tarjouspyyntölomake 2/2

Tarvitsemme vielä muutaman lisätiedon!

Täytäthän vielä alla olevat tiedot.
Kiitos!

Olemme pian yhteydessä

Kiitos tarjouspyynnöstäsi!

Käsittelemme pyyntösi mahdollisimman pian. Tulet saamaan tarjouksen sähköpostiisi lähiaikoina.

Ystävällisin terveisin,
Lempi Kodinhoidon tiimi

Ota meihin yhteyttä puhelimitse

Asiakaspalvelumme on avoinna Uusimaa klo 8–16, muut paikkakunnat klo 8–15. 


Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.

Uusimaa 010 2488 800  
Tampere

010 2488 860

 
Nokia

010 2488 860

 
Turku

010 2488 800

 
Oulu

010 2488 800

 
Lahti 010 2488 800  
Kuopio 040 085 3853  
Hämeenlinna 020 7437 060  

Jäikö sinulle kysyttävää kotisiivouksesta?

Tässä vastauksia kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla ennen ensimmäistä kotisiivousta.

Jos sinulle herää kysyttävää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme p. 010 2488 800.  Palvelemme sinua mielellämme.

Mitä siivousvälineitä ja puhdistusaineita tarvitaan?

Suosittelemme siivousta asiakkaan välineillä ja puhdistusaineilla, jotta myös julkisilla liikennevälineillä kulkeva siivooja voi hoitaa kotiasi. Oikeat siivousvälineet ja puhdistusaineet takaavat laadukkaan, ergonomisen ja ekologisen siivouksen. 

Tarvittavat siivousvälineet laadukkaaseen siivoukseen: 

 • pölynimuri (yksiötä isommissa kodeissa perinteinen imuri, ei varsi-imuria)
 • pölypussit ja suulakkeet (pitkä rakosuulake ja tekstiilisuulake)
 • wc-harja
 • 5-10 kpl erivärisiä mikrokuituliinoja riippuen kodin koosta
 • mikrokuitumoppi
 • levykehysmopin runko tai lattiakuivain
 • moppivarteen sopiva kylpyhuonepesin tai pesuharja
 • lattiakaivoharja tai astianpesuharja lattiakaivoille
 • siivoussieni hanojen ja altaiden pesuun
 • keittiöjakkara tai kolmiportainen tikas

Tarvittavat puhdistusaineet laadukkaaseen siivoukseen:

 • yleispuhdistusaine
 • WC:n puhdistusaine
 • kylpyhuoneen puhdistusaine (hapan)
 • keittiön puhdistusaine (emäksinen)
 • mahdolliset puhdistusaineet erityisille pinnoille

 

Asiakaspalvelumme suosittelee mielellään eri vaihtoehtoja puhdistusaineisiin. Tiesithän, että tiivisteet ovat ekologisempi ja edullisempi vaihtoehto siivoukseen!

Erikseen sovittuna asiakaspalvelumme kanssa voimme toki tuoda myös siivousvälineet ja puhdistusaineet mukanamme lisämaksusta. 

Käykö luonani joka viikko sama siivooja? Säännöllisen siivouksen asiakkaana teillä käy lähtökohtaisesti tuttu siivooja joka viikko. Noudatamme työehtosopimusta, joten meidän siivoojamme saavat nauttia lomistaan hyvällä omallatunnolla. Pyrimme toki järjestämään teille lomatuuraajan, jos niin toivotte.
Miten huolehditaan, että siivooja pääsee sisään? Voit sopia siivouksen ajankohtaan, jolloin olet aina itse päästämässä hänet sisään. Huomaathan kuitenkin, että siivouksen aloitusajat ovat arvioita. Vaihtoehtoisesti voit luovuttaa avaimen siivoojallesi ensimmäisellä kerralla, jolloin teemme avaintenluovutussopimuksen, joka allekirjoitetaan yhdessä.
Miten minun tulee valmistautua siivoukseen? Sinun ei tarvitse siivota ennen siivousta. Aika-arvio ei kuitenkaan pidä sisällään tavaroiden keräämistä ja silloin joku sovittu työ jää tekemättä. Jos tarvitset usein apua esimerkiksi lelujen keräämisessä, kannattaa kysyä liukuvaa siivousaikaa. 
Miten kotitalousvähennys toimii?

Kotitalousvähennys on vuonna 2023 60% siivouksen loppuhinnasta. Vähennyksessä on vuodessa 100 euron omavastuu. Kotitalousvähennyksen hakeminen vie alle minuutin.

Laskelma vuoden 2023 vähennyskelpoisista siivouskuluistasi on nähtävissä OmaLempissäsi helmi-maaliskuussa 2024. Kertasiivousasiakkaat löytävät vähennettävän summan myös laskultaan. Paperisesta ja postitse toimitetusta raportista veloitamme 15 € (sis. ALV).

Ei vielä OmaLempi-tunnuksia? Lähetä viesti LEMPITUNNUS numeroon 050 902 3509.

Olenko oikeutettu arvonlisäverottomaan kotipalveluun?

Voimme tarjota kotisiivouksen palveluja arvonlisäverottomana, jos toimintakykysi on alentunut esimerkiksi ikääntymisen, vamman tai onnettomuuden seurauksena. Päätös ei vaadi lääkärintodistusta, vaan asiakas itse vastaa kuntonsa arvioinnista. Katso hinnastosta arvonlisäverottoman palvelun hinnat.

Mitä jos en ole tyytyväinen siivouksen lopputulokseen? Meillä on 100% tyytyväisyystakuu. Korjaamme puutteet maksutta. Toivomme, että olette meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä 2 päivän kuluessa siivouksesta.

Palveluohjaajamme tekevät laadunvalvontaa, antavat palautetta ja kouluttavat siivoojia. Teillä on aina oikeus vaihtaa myös toiseen siivoojaan.
Voinko peruuttaa siivousvuoron tai lopettaa siivouksen milloin haluan? Siivouksen voi peruuttaa jopa 3 arkipäivää etukäteen ilman veloitusta. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista joudumme valitettavasti veloittamaan täyden hinnan.

Meillä ei ole sitoutumispakkoa. Säännöllisen kotisiivouksen sopimuksen irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi sekä asiakkaan että Lempi Kodinhoidon puolelta. Lempi Kodinhoito veloittaa irtisanomisajalla tehdyistä kotisiivouksen peruutuksista aika-arvion mukaisen hinnan.

Voit tutustua täällä palvelu- ja peruutusehtoihin.
Mitä jos kotonani sattuu vahinko ja jotain rikkoutuu? Siivoojamme ovat varovaisia, mutta vahinkoja sattuu. Meillä on vastuuvakuutus, joka korvaa kotona tapahtuneet vahingot. Lue lisää vastuistamme palveluehdoista.
Miten korona on otettu huomioon? Panostamme edelleen turvallisuuteen. Emme tule siivoamaan flunssaisena, pidämme fyysisen etäisyyden, käytämme maskeja ja noudatamme viranomaisten antamia hygieniaohjeistuksia.
Ikkunanpesu

Ikkunanpesut 100% tyytyväisyystakuulla! Tilaa  ammattilainen kotiisi pesemään ikkunasi ja saat kirkkaasti paremman lopputuloksen. 

Tutustu ikkunanpesuun

Muuttosiivous

Onko edessä muuttokiireitä? Anna meidän tehdä koko muuttosiivous lattiakaivon tyhjennyksestä uunin tehopesuun tai pyydä suppeampaa tarjousta.

Tutustu muuttosiivoukseen

Toimistosiivous

Etsitkö laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua toimistollenne? Lempin toimistosiivous räätälöidään juuri sinun toiveidesi mukaan. Pyydä tarjous!

Tutustu toimistosiivoukseen

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on jopa 60% siivouksen loppuhinnasta.  Lähetämme teille koosteen vuoden siivouskuluista, joten hakeminen on helppoa.

Tutustu kotitalousvähennykseen