Anna lahja, joka tekee siivouspäivästä lempipäivän

Lempi-siivouslahjakortti on vuoden siistein lahja!

Lahjakortilla voi ostaa joko kotisiivous- tai ikkunanpesupalvelua. Toimimme Uudellamaalla, Tampereen, Turun, Oulun, Lahden, Hämeenlinnan ja Kuopion lähiseuduilla. Muistathan, että kun annat lempi-siivouslahjakortin, annat lahjaksi puhtaamman kodin lisäksi oikeuden kotitalousvähennykseen! Tänä vuonna se on 60 prosenttia ja sen saa näppärästi vähennettyä koko vuoden verotuksesta.

Nyt pääset ostamaan Lempin siivouslahjakortit kätevästi verkkokaupasta! Lahjakortti toimitetaan sähköpostiisi tai voit halutessasi valita myös postituksen lisämaksusta. 

Yrityslahjakortti - henkilöstön ja asiakkaiden lempilahja

Mikä onkaan ihanampi tapa palkita henkilöstöä näin hybridityöaikana, kuin puhdas koti! Meiltä saa siivouslahjakortteja asiakkaille tai henkilöstölle lahjaksi tai työsuhde-eduksi vuoden ympäri. Lahjakortin voi käyttää kotisiivoukseen tai ikkunanpesuun. Huomaathan, että kertasiivousten minityöaikamme on 3 tuntia.

Tarjoamme siivouspalveluja pääkaupunkiseudulla, Tampereen, Turun, Oulun, Kuopion, Lahden ja Hämeenlinnan seudulla lähialueineen.

Anzelika_pöydänpyyhintä_pieni

Lahjaidea: siivouslahjakortilla tuplailoa!

Siivouslahjakortti on lahja henkilöstölle, joka palkitsee useamman kerran. Lahjan saaja saa puhtaan kodin lisäksi oikeuden kotitalousvähennykseen, joka on tänä vuonna 60 %. Lahjakortin arvo on siis jopa 60 % hintaansa suurempi!

Näin tilaat yrityslahjakortit

Yrityslahjakorttien tilaaminen sähköpostiin on helppoa. 

Tilaa yrityslahjakortit sähköpostiisi

Soita asiakaspalveluumme 010 2488 800  (ark 8–16.00), laita meille sähköpostia myynti@lempi.fi tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Kerro kuinka monta lahjakorttia tarvitset ja mille summalle ne kirjoitetaan.

Saat lahjakortit sähköpostiisi muutaman päivän sisällä - josta voit printata ne tai toimittaa ne sähköisesti lahjan saajille. Yrityksenne voi maksaa lahjakortit helposti yhdellä laskulla. 

 
Varataan siivous lahjakortin numerolla

Lahjan saaja varaa kotisiivouksen asiakaspalvelusta kertomalla lahjakortin numeron. Lahjakortit ovat voimassa 12kk toimituspäivästä.

Erilaiset kampanjat ovat myös voimassa lahjakortilla maksettaessa. Jos ostat yli 5 kpl yrityslahjakortteja, voimme antaa yrityksellenne henkilöstöedun.  

 
Lahjan saaja saa kotitalousvähennyksen
Kotisiivous on kotitalousvähennyskelpoista myös silloin kun se maksetaan lahjakortilla. Tänä vuonna kotitalousvähennys on huimat
60 prosenttia! 

Lahjan saaja saa palveluistaan sähköpostiinsa kuitin, jonka arvon hän voi lisätä veroilmoitukselle ja nauttia myöhemmin veronpalautuksista.
 

Jäikö sinulle kysyttävää lahjakorteista?

Olemme koonneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Missä kaupungeissa tarjoatte kotisiivouspalveluita? Tarjoamme palveluita Pääkaupunkiseudulla lähialueineen, Pirkanmaalla, Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Lahdessa ja Hämeenlinnassa.
Kuinka nopeasti saan lahjakortit sähköpostiini?

Laskulla ostettavien yrityslahjakorttien ostamiseen on hyvä varata pari arkipäivää.

Voiko lahjan saaja sisällyttää lahjakortilla maksetun työn kotitalousvähennyksen? Lahjakortti rinnastetaan henkilökohtaisessa verotuksessa rahaan. Lahjan saaja voi siis maksaa työstä lahjakortilla ja tehdä siitä kotitalouvähennyksen. Lähetämme siivouksen jälkeen kuitin myös lahjan saajalle, jossa näkyy tehdyn siivoustyön arvo. 
Voiko kotisiivousta tarjota henkilöstöetuna säännöllisesti? Kyllä voi. Säännöllinen siivous on erittäin kannattava tapa palkita henkilöstöä. Käytännössä työntekijä saa joka kuukausi työnantajan maksaman yrityslahjakortin. Lahjakortti katsotaan työsuhde-eduksi, josta työntekijä maksaa tuloveroa. Lahjakortin saaja voi tehdä kotitalousvähennyksen ostettujen siivouspalveluiden arvosta ja saada veronpalautusta. 
Voiko lahjakortilla maksaa vain osan palveluista? Totta kai! Kolmessa tunnissa siivoaa noin 70 neliön kodin tai pesee kuusi normaalikokoista avattavaa ikkunaa. Voit tilata lisätöitä voimassa olevaan hintaan niin paljon kuin haluat omalla kustannuksella.
ASIAKASPALVELU

Kiinnostaako yrityslahjakortit?

Soita asiakaspalveluumme 010 2488 800  (ark 8-16.00), lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti@lempi.fi, tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.
Kotisiivous

Kaipaatko säännöllistä siivousta tutun kodinhoitajan kanssa?  Vai etsitkö pikaista siivousapua ennen lähestyviä juhlia? Me teemme kodistasi siistin ja puhtaan.

Tutustu kotisiivoukseen

Muuttosiivous

Onko edessä muuttokiireitä? Anna meidän tehdä koko muuttosiivous lattiakaivon tyhjennyksestä uunin tehopesuun tai pyydä suppeampaa tarjousta.

Tutustu muuttosiivoukseen

Ikkunanpesu

Ikkunanpesut 100% tyytyväisyystakuulla! Tilaa  ammattilainen kotiisi pesemään ikkunasi ja saat kirkkaasti paremman lopputuloksen. 

Tutustu ikkunanpesuun

Toimistosiivous

Etsitkö laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua toimistollenne? Lempin toimistosiivous räätälöidään juuri sinun toiveidesi mukaan. Pyydä tarjous!

Tutustu toimistosiivoukseen