Imurointi_pieni

Luotettavaa kotisiivousta Nokialla, Lempäälässä ja Valkeakoskella

Teemme siivouspäivästä Lempipäivän!

Tarjoamme kotisiivousta, ikkunanpesuja, muuttosiivouksia ja toimistosiivousta Nokialla ja lähiseudulla 100% tyytyväisyystakuulla.

Pyydä tarjous
 

 

Katso huhtikuun siivoustarjoukset

Aloita nyt säännöllinen siivous ja saat kolmen tunnin ikkunanpesun tai muuta lisäsiivousta kaupan päälle. Nyt saat myös kertasiivouksista, muuttosiivouksista sekä ikkunanpesuista 10 % alennuksen. Lue lisää ja tartu tarjoukseen. Muista myös 60 % kotitalousvähennys!

Tutut siivoojat lähellä sinua

Meiltä saat arkeasi helpottavaa kotisiivousta, ikkunanpesua ja muuttosiivousta sekä toimistosiivousta Pirkanmaalla mm. Nokialla, Lempäälässä, ja Valkeakoskella. Kun tilaat säännöllisen siivouksen, luonasi käy tuttu siivooja. Pyrimme järjestämään lomatuurauksen siivoojan ollessa lomilla. 

Kotitalousvähennys on nyt 60%

Kotitalousvähennys on nyt 60 prosenttia ja sen hakeminen on edelleen yhtä helppoa! Lähetämme sopimusasiakkaille vuosikoosteen, jonka saa liitettyä veroilmoitukseen alle minuutissa.

Nokialla tavoitat meidät

      Yrittäjäkatu 22 A, 37100 Nokia

     010 2488 860

     info(a)lempi.fi

ASIAKASPALVELU

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö

Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 8–15 numerossa p. 010 2488 860
Kotisiivous

Kaipaatko säännöllistä siivousta tutun kodinhoitajan kanssa?  Vai etsitkö pikaista siivousapua ennen lähestyviä juhlia? Me teemme kodistasi siistin ja puhtaan.

Tutustu kotisiivoukseen

Muuttosiivous

Onko edessä muuttokiireitä? Anna meidän tehdä koko muuttosiivous lattiakaivon tyhjennyksestä uunin tehopesuun tai pyydä suppeampaa tarjousta.

Tutustu muuttosiivoukseen

Ikkunanpesu

Ikkunanpesut 100% tyytyväisyystakuulla! Tilaa  ammattilainen kotiisi pesemään ikkunasi ja saat kirkkaasti paremman lopputuloksen. 

Tutustu ikkunanpesuun

Toimistosiivous

Etsitkö laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua toimistollenne? Lempin toimistosiivous räätälöidään juuri sinun toiveidesi mukaan. Pyydä tarjous!

Tutustu toimistosiivoukseen