Lempi32038 Suuri

Laadukasta kotisiivousta Uudellamaalla

Teemme siivouspäivästä Lempipäivän!

Tarjoamme kotisiivousta, ikkunanpesuja, muuttosiivouksia ja toimistosiivousta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä muualla Uudellamaalla, kuten Kirkkonummella, Keravalla, Sipoossa, Tuusulassa, Lohjalla ja Porvoossa lähiseutuineen. Palvelualueemme kasvaa jatkuvasti kysynnän kasvaessa. Palveluillamme on 100 % tyytyväisyystakuu.

Pyydä tarjous
 

 

Katso huhtikuun siivoustarjoukset

Aloita nyt säännöllinen siivous ja saat kolmen tunnin ikkunanpesun tai muuta lisäsiivousta kaupan päälle. Nyt saat myös kertasiivouksista, muuttosiivouksista sekä ikkunanpesuista 10 % alennuksen. Lue lisää ja tartu tarjoukseen. Muista myös 60 % kotitalousvähennys!

Tutut siivoojat lähellä sinua!

Meiltä saat arkeasi helpottavaa kotisiivousta, ikkunanpesua ja muuttosiivousta sekä toimistosiivousta. Palvelemme pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Kirkkonummella, Sipoossa, Keravalla, Lohjalla, Tuusulassa ja Porvoossa. Kun tilaat säännöllisen siivouksen, luonasi käy tuttu siivooja. Pyrimme järjestämään lomatuurauksen siivoojan ollessa lomilla. 

Jätä tarjouspyyntö

Kotitalousvähennys on nyt 60%

Kotitalousvähennys on nyt 60 prosenttia ja sen hakeminen on edelleen yhtä helppoa! Lähetämme sopimusasiakkaille vuosikoosteen, jonka saa liitettyä veroilmoitukseen alle minuutissa.

Helsingin toimistomme löydät

      Itälahdenkatu 22 A, 00210 Helsinki

     010 2488 800

     info(a)lempi.fi

Tule mukaan lempiporukkaan!

Meitä on tällä hetkellä yli 100 työntekijää Uudellamaalla ja etsimme jatkuvasti uusia kotisiivoojia erilaisiin työsuhteisiin. Tutustu työpaikkailmoituksiimme ja hae mukaan!

Hae mukaan
ASIAKASPALVELU

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 8-16 numerossa 010 2488 800
Kotisiivous

Kaipaatko säännöllistä siivousta tutun kodinhoitajan kanssa?  Vai etsitkö pikaista siivousapua ennen lähestyviä juhlia? Me teemme kodistasi siistin ja puhtaan.

Tutustu kotisiivoukseen

Muuttosiivous

Onko edessä muuttokiireitä? Anna meidän tehdä koko muuttosiivous lattiakaivon tyhjennyksestä uunin tehopesuun tai pyydä suppeampaa tarjousta.

Tutustu muuttosiivoukseen

Ikkunanpesu

Ikkunanpesut 100% tyytyväisyystakuulla! Tilaa  ammattilainen kotiisi pesemään ikkunasi ja saat kirkkaasti paremman lopputuloksen. 

Tutustu ikkunanpesuun

Toimistosiivous

Etsitkö laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua toimistollenne? Lempin toimistosiivous räätälöidään juuri sinun toiveidesi mukaan. Pyydä tarjous!

Tutustu toimistosiivoukseen