Laadukasta kotisiivousta Oulussa

Teemme siivouspäivästä Lempipäivän!

Tarjoamme kotisiivousta, ikkunanpesuja ja muuttosiivouksia Oulussa ja lähiseudulla 100% tyytyväisyystakuulla.

Pyydä tarjous

Tutut siivoojat lähellä sinua!

Meiltä saat arkeasi helpottavaa kotisiivousta ja ikkunanpesua sekä muuttosiivousta Oulussa ja lähiseuduilla mm. Kempeleessä, Limingassa ja Iissä. Kun tilaat säännöllisen siivouksen, luonasi käy tuttu siivooja. Pyrimme järjestämään lomatuurauksen siivoojan ollessa lomilla. 

Jätä tarjouspyyntö

Kotitalousvähennys on nyt 60%

Kotitalousvähennys on nyt 60 prosenttia ja sen  hakeminen on edelleen yhtä helppoa! Lähetämme sopimusasiakkaille vuosikoosteen, jonka saa liitettyä veroilmoitukseen alle minuutissa.

Oulussa meidät tavoittaa

      Peikontie 2 B, 90550 Oulu

     045 239 3337

     info(a)lempi.fi

Tule mukaan lempiporukkaan!

Meitä on tällä hetkellä hyvä porukka Oulussa ja etsimme kasvava tiimiin uusia kotisiivoojia. Käy tutustumassa työpaikkailmoitukseemme ja hae mukaan!

Hae mukaan
ASIAKASPALVELU

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö

Saat meidät kiinni arkisin klo 8-15 numerosta p. 045 239 3337
Kotisiivous

Kaipaatko säännöllistä siivousta tutun kodinhoitajan kanssa?  Vai etsitkö pikaista siivousapua ennen lähestyviä juhlia? Me teemme kodistasi siistin ja puhtaan.

Tutustu kotisiivoukseen

Muuttosiivous

Onko edessä muuttokiireitä? Anna meidän tehdä koko muuttosiivous lattiakaivon tyhjennyksestä uunin tehopesuun tai pyydä suppeampaa tarjousta.

Tutustu muuttosiivoukseen

Ikkunanpesu

Ikkunanpesut 100% tyytyväisyystakuulla! Tilaa  ammattilainen kotiisi pesemään ikkunasi ja saat kirkkaasti paremman lopputuloksen. 

Tutustu ikkunanpesuun