imurointi-merelin

Kotisiivous Oulun seudulla

Teemme siivouspäivästä Lempipäivän!

Tarjoamme laatutakuulla kodin ja yritysten siivouspalvelut koko Oulun seudulla. Lempin palveluilla on alan korkein mitattu asiakastyytyväisyys! 💙

Pyydä tarjous
 

 

Sinun tehtäväsi on elää, meidän siivota

Uskomme arkeen, jossa on aikaa elämiselle ja lempiasioille. Kotisiivouksen ulkoistaminen säännöllisesti tai yhdenkin kerran vapauttaa aikaa, keventää stressiä ja mahdollistaa sekä turvallisemman että viihtyisämmän kodin. Laadukas kotisiivous voi olla viihtyisyyden lisäksi myös arkea helpottava palvelu, joko pysyvän tai väliaikaisen toimintakyvyn alenemisen hetkellä.

Me Lempillä toimitamme siivouspalvelut koko Oulun seudulla. Tarjoamme kotisiivoukset lisäpalveluineen, ikkunanpesut, muuttosiivoukset, juhliin valmistelevat kertasiivoukset, taloyhtiön yhteisten tilojen ylläpitosiivoukset sekä yritysten ylläpitosiivoukset alan korkeimpana mitatulla asiakastyytyväisyydellä.

Jätä tarjouspyyntö

Kotisiivouksen kotitalousvähennys 60%

Voit hakea siivouspalveluiden työn osuudesta kotitalousvähennystä, joka on vuoden 2024 osalta 60 prosenttia! Asiakkaanamme löydät vuosikoosteen helposti OmaLempin kautta, ja saat tarvittavat liitteet osaksi veroilmoitusta minuutissa.

Oulussa meidät tavoittaa

      Peikontie 2 B, 90550 Oulu

    010 2488 800

     info@lempi.fi

Tule mukaan lempiporukkaan!

Meitä on tällä hetkellä hyvä porukka Oulussa ja etsimme kasvava tiimiin uusia kotisiivoojia. Käy tutustumassa työpaikkailmoitukseemme ja hae mukaan!

Hae mukaan
ASIAKASPALVELU

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö

Saat meidät kiinni arkisin klo 8-16 numerosta p. 010 2488 800
Kotisiivous

Säännöllinen kotisiivous lisää viihtyisyyttä ja auttaa lempiarjen rakentamisessa, kertasiivouksella saat kodin juhlakuntoon moppiin tarttumatta. Me teemme siivouspäivästä lempipäivän!

Tutustu kotisiivoukseen

Muuttosiivous

Muuta siivouksen verran kevyemmin! Hoidamme muuttosiivouksen kaikki puuduttavat yksityiskohdat, kuten lattiakaivon tyhjennykset ja uuninpesut puolestanne.

Tutustu muuttosiivoukseen

Ikkunanpesu

Ikkunanpesut 100% tyytyväisyystakuulla! Tilaa  ammattilainen kotiisi pesemään ikkunasi ja saat kirkkaasti paremman lopputuloksen. 

Tutustu ikkunanpesuun

Toimistosiivous

Etsitkö laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua toimistolle, tai taloyhtiön yhteisiin tiloihin? Lempin säännölliset siivouspalvelut räätälöidään kohteen mukaisesti. Pyydä tarjous!

Tutustu toimistosiivoukseen